Om mig

 

Dagmamma i Hässelby Strand

Familjedaghem i hemmiljö där ditt barn får komma fram i en liten barngrupp. Med 23 års erfarenhet kan du känna dig trygg att lämna din älskling i goda händer.

Nyheter

1

2013-07-01

 

Vi har lediga platser till höstterminen! På grund av flytt har Sidenå Sammetfått ett par lediga platser till augusti 2013. Kontakta mig vid intresse eller om du har några frågor.

2

3

Mer om Ann ochFamiljedaghemmet Sidenå Sammet

 

Mer om mig

 

 

Jag heter Ann Sidenå och har varit dagmamma i Hässelby i 23 härliga år. Jag har fått förtroendet och haft glädjen att få lära känna många små individerunder åren och alla mina dagbarnhar en speciell plats i mitt hjärta.

 

Mer om barnomsorgen

 

En av de sakr som gör att jag tycker att denna barnomsorg är att föredra är att vi har små barngrupper i hemmiljö där varje barn uppmärksammas för den han eller hon är. Barnen får tillbringa sin vardag i trygghet med erfaren personal som består termin in och ut.

 

Jag har ett samarbete med flera andra dagmammor som ett säkerhetsnät med vikarier som barnen lär känna genom våra dagliga aktiviteter. Barn mår bra av rutiner, men vi fyller dagarna med olika aktiviteter där barnen får undersöka världen och utvecklas i sin egen takt tillsammans med oss pedagoger. Vi firar årets högtider och de äldre barnen bereds möjlighet att gå på lekis i Hässelby Villastad där de får umgås med andra barn och vuxna i en större barngrupp tre timmar per dag.

arje dag tillbringar vi flera timmar utomhus och det bidrar till friska sunda barn. Exempel på aktiviteter är: Skogis, mulle, rytmik, sångstunder, utflykter och den utvecklande fria leken där barnens fantasi får fritt spelrum.

 

 

Vi följer kommunens riktlinjer för pedagogisk omsorg och har samma avgifter som den kommunala barnomsorgen.

 

För att växa och må bra krävs det bra mat. Jag lagar all mat hemma och sådan mat barnen tycker om.